Бовин опен 2016 г

Бовин опен 2016 г

Шампион за 2016 КИРЕ ЛАЗОВ кој во финалето го победи клупскиот другар Александар Лазовски ЗЕКС. Кај јуниорките најдобра беше АНАСТАСИЈА МАНЧЕВА, а кај јуниорите НЕМАЊА СТОЈАНОВИЌ.