RD Open , Октомври 2017

RD Open , Октомври 2017

Во организација на тенискиот клуб ТК Неготино, под покровителство на компанијата Revolution Development, во периодот од 20-22 Октомври 2017, се одржа тениски турнир во повеќе категории. RD Open Јуниори: Победник – Филип Панов, Финалист – Матеј...

Learn more Learn more
Млади тенисери од ТК Неготино дел од тенискиот камп во Т.А. Живковиќ

Млади тенисери од ТК Неготино дел од тенискиот камп во Т.А. Живковиќ

Тенисери и тенисерки на возраст од 8 и 9 години теникските школи во ТК Неготино и дел од Кавадарци, во периодот од 17.8 до 23.8.2017 присуствуваа на тениски камп во Тениска Академија Живковиќ, Ниш. Тенискака Академијата Живковиќ важи за една од...

Learn more Learn more
Животно дело и RD Open , Мај 2017

Животно дело и RD Open , Мај 2017

Во организација на тенискиот клуб ТК Неготино, под покровителство на компанијата Revolution Development, во периодот од 5-7 Мај 2017 се одржа тениски турнир, а во неделата и свечена церемонија. Три јубилеи прослави тенискиот клуб од Неготино...

Learn more Learn more
Бовин опен 2016 г

Бовин опен 2016 г

Шампион за 2016 КИРЕ ЛАЗОВ кој во финалето го победи клупскиот другар Александар Лазовски ЗЕКС. Кај јуниорките најдобра беше АНАСТАСИЈА МАНЧЕВА, а кај јуниорите НЕМАЊА СТОЈАНОВИЌ.

Learn more Learn more