Добредојдовте

во нашиот тениски клуб

ТК Неготино е основан во 1993 година.
Основачи на клубот се тениските ентузијасти:
Блажо Лазовски, Александар Јованов и Ванчо Лазов, заедно со група истомисленици

Следни турнири

 • 12May
  12 години јуниори и јуниорки
  08:00,
  ТK Неготино - Неготино
 • 19May
  11 години јуниори и јуниорки
  08:00,
  ТK Неготино - Неготино
 • 24May
  RD Open до 11 години
  08:00,
  ТK Неготино - Неготино
 • 16Jun
  Црвен, Портокалов тенис
  08:00,
  ТK Неготино - Неготино

НАЈДОБРИ МОМЕНТИ

прекрасна фоторепортажа

Нашиот клуб е горд на своите успешни членови
и сака да ги сподели најдобрите моменти

Терени

уникатност

Тенискиот клуб Неготино го користи тенискиот комплекс Liri&RD

 • 3 земјени терени
 • 2 мини терени за детски тенис
 • Трибина со капацитет од 300 гледачи
 • Редовно и професионално одржување
 • Секогаш спемини за игра
Повеќе Повеќе

Нашите Тренери

Ванчо Лазов
Ванчо Лазов
Претседател и главен тренер
Ванчо Лазов е тренер со долгогодишно искуство… За неговите успеси сведочат...
Кире Лазов
Кире Лазов
главен тренер
Кире Лазов е тренер и актуелен тенисер чие искуство говори…
Александар Гарванов
Александар Гарванов
кондиционен тренер
Александар Гарванов тренер и актуелен професор по Спортски проектни активности  во ОСУ  Кирил и...
Дуле Костадиновски
Дуле Костадиновски
помошен тренер
Дуле Костадиновски како дел од тимот на тренери…
Повеќе Повеќе

Контакт

Пополнете ја формата