Терени

уникатност

Тенискиот клуб Неготино го користи тенискиот комплекс Liri&RD

  • 3 земјени терени
  • 2 мини терени за детски тенис
  • Трибина со капацитет од 300 гледачи
  • Редовно и професионално одржување
  • Секогаш спемини за игра